Personal – professionella frisörer

Jenny Vegborn

Jag utbildade mig till frisör
på frisörskolan i Borås 1990-1993 där jag också tog mitt gessälbrev.
2000 startade jag Hårbyrån här på Torsgatan 7C i Halmstad. Men innan dess arbetade jag på en Salong i Varberg fram tills 1995. Samma år gick flyttlasset till Halmstad och jag började min anställning på Salong Saxess under 1 år för att sedan arbeta på Hårteamet i 5 år. Sedan bestämde jag mig för att förverkliga min dröm om en egen frisörsalong!

Augusti 2012 tog jag mästarbrevet. 

Jag älskar mitt sociala jobb och dess utmaningar. Uppsätt-ningar/brudfrisyrer är något som ligger mig speciellt varmt om hjärtat. För mig är det viktigt att sätta dig som kund i centrum och att regelbundet uppdatera mig och hämta ny inspiration.

Emelie Påhlsson
2011 tog jag studenten på John Bauer frisörskola här i Halmstad.

Här på Hårbyrån har jag arbetat sedan 2013 och innan dess arbetade jag först på Lilla klippstugan i Oskarström och därefter på Salong Eurostop i Halmstad.
Jag tog mitt gesällbrev i Halmstad 27/4-14

Det bästa med frisöryrket är att få utlopp för min kreativitet och sociala kompetens,men även att hjälpa till att locka fram det fina i varje människa!

Att få plocka fram det bästa genom klippningar och färgningar som får människor att känna sig speciella och herrklippningar ligger mig varmt om hjärtat.
Alice Ebers
Jag tog studenten 2015, efter tre års utbildning på frisörprogrammet på Kungsmadsskolan i Växjö. Därefter följde två år som trainee på salong L.A.P&co i Ljungby. I April 2017 tog jag min gesäll.
I september 2017 började jag jobba på salong Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad och var där i tre år för att sedan i juni 2020 börja på Hårbyrån.

För mig är frisöryrket mer än bara ett jobb, det är en passion och mitt största intresse. Det som driver mig framåt är att varje dag få möta nya människor och att ständigt få utvecklas.
Jag värderar personlig service och noggrannhet för att du som kund ska få den bästa upplevelsen. Jag älskar variationen i mitt arbete, även om mitt hjärta klappar lite extra för blonda hår och herrklippningar.
 
Vill du jobba med oss?
Vi söker nu en utbildad frisör till Hårbyrån. Är du nyfiken på oss ring, kom in, eller 
Skicka ditt cv till harbyran@telia.com


Lite inspiration

Är du sugen på att få lite insperation från oss frisörer på Hårbyrån? Då är du välkommen in till sidan Inspiration!

Du kan också följa oss på Facebook. Här får du lite extra nyheter, erbjudanden och förslag till personlig stil.
facebook.com/harbyran.se