Vår personal – professionella frisörer


Jenny Vegborn/Ägare/ Nivå 2

Jag utbildade mig till frisör på frisörskolan i Borås 1990-1993 där jag också tog mitt gessälbrev.

2000 startade jag Hårbyrån här på Torsgatan 7C i Halmstad. Men innan dess arbetade jag på en Salong i Varberg fram tills 1995. Samma år gick flyttlasset till Halmstad och jag började min anställning på Salong Saxess under 1 år för att sedan arbeta på Hårteamet i 5 år.Augusti 2012 tog jag mästarbrevet.Jag är i Hårbyråns nivå 2 då jag jobbat som licensierad behörig frisör i många år. 

Jag älskar mitt sociala jobb och dess utmaningar. Uppsättningar/brudfrisyrer är något som ligger mig speciellt varmt om hjärtat. För mig är det viktigt att sätta dig som kund i centrum och att regelbundet uppdatera mig och hämta ny inspiration.

Emelie Påhlsson/   Nivå 2 

2011 tog jag studenten på John Bauer frisörskola här i Halmstad. Här på Hårbyrån har jag arbetat sedan 2013 och innan dess arbetade jag först på Lilla klippstugan i Oskarström och därefter på Salong Eurostop i Halmstad. Jag tog mitt gesällbrev i Halmstad 27/4-14. Jag är i Hårbyråns nivå 2 då jag jobbat som licensierad behörig frisör i många år. 

Det bästa med frisöryrket är att få utlopp för min kreativitet och sociala kompetens,men även att hjälpa till att locka fram det fina i varje människa!

Att få plocka fram det bästa genom klippningar och färgningar som får människor att känna sig speciella och herrklippningar ligger mig varmt om hjärtat.

Felicia Montan/.      Nivå 2

Jag gick ut samhäll/europa linjen på Sannarpsskolan 2019. Där efter jobbade jag något år innan jag började läsa till frisör på Svenska frisörskolan i Göteborg där jag avslutade min utbildning 2021. Jag har gjort mina 2000 traineetimmar här på Hårbyrån. April 2023 gjorde jag mitt gesällbrev och blev en licenserad/behörig frisör. 

Jag är i Hårbyråns nivå 2 då jag jobbat som behörig frisör något år. 

Jag är konstnärligt lagd vilket gjorde att jag fastnade för frisöryrket. Alla nya trender som kommer gör att jag får använda mina händer konstnärligt och får utlopp för min kreativitet.

Jag ser fram mot att få utvecklas som frisör med mina kollegor och få skapa frisyrer som passar just dig.

Alice Ebers/Nivå 2/ arbetar 1dag i veckan på salongen annars studieledig

Jag tog studenten 2015, efter tre års utbildning på frisörprogrammet på Kungsmadsskolan i Växjö. Därefter följde två år som trainee på salong L.A.P&co i Ljungby. I April 2017 tog jag min gesäll. 2017 började jag jobba på salong Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad och var där i tre år för att sedan 2020 arbetat på Hårbyrån.Jag är i Hårbyråns nivå 2 då jag varit en licensierad och utbildad frisör i många år. 

För mig är frisöryrket mer än bara ett jobb, det är en passion och mitt största intresse. Det som driver mig framåt är att varje dag få möta nya människor och att ständigt få utvecklas.
Jag värderar personlig service och noggrannhet för att du som kund ska få den bästa upplevelsen. Jag älskar variationen i mitt arbete, även om mitt hjärta klappar lite extra för blonda hår och herrklippningar.

 

Leya Tatlicioglu/Traniee

Jag gick ur Svenska frisörskolan i Göteborg december -23. Nu arbetar jag här på Hårbyrån som trainee under 2000h, sedan ska jag göra gesällprovet för att få gesällbrevet. Under min trainee tid kan behandlingarna hos mig ta längre tid och jag kan behöva handledning vid vissa tillfällen. Jag ger viss % på ordinarie prislista som kompensation för att jag är ny i yrket, vilket dras av i kassan på Salongen.

Sedan barnsben har jag älskat att vara kreativ och jag har alltid varit väldigt intresserad av olika stilar, hår, färger och smink. Det är helt enkelt min dröm som jag nu fullföljer.

Bakom mig har jag en studentexamen inom handel och administration som jag gick på Sannarpsgymnasiet, och har därefter arbetat som boendestödjare under en längre tid.

Legitimerade frisörer

Vi som jobbar på Hårbyrån är alla utbildade frisörer med gesällbrev/mästarbrev. 
Hårbyrån är medlem i Sveriges Frisörföretagare.

Vill du jobba med oss? 

Ring, kom in, eller maila oss! 
Skicka ditt cv till harbyran@telia.com